Lazacfilé zöldfűszeres zúzott fokhagymával búzacsírás salátaágyon

Hozzávalók / 4 adag

  • 500-700 g lazacfilé
  • 50 g  zöldfűszeres zúzott fokhagyma (egy tasak)
  • egy zacskó búzacsíra,
  • két darab  kockázott paradicsom
  • egy darab kockázott csemege uborka
  • egy citrom gerezdekre vágva

Elkészítés:

Kenjük be ízlés szerint a hús mindkét oldalát a zöldfűszeres zúzott fokhagymával
Amennyiben van időnk, tegyük a hűtőbe pácolódni 1-2 maximum 12 órára.
Pihentetés után süssük meg sütőben vagy serpenyőben.
Keverjük össze ízlés szerinti arányban a kockázott uborkát, paradicsomot és a búzacsírát.
Helyezzük a salátaágyra a lazac sültet, és díszítsük a citrom gerezdekkel, majd tálaljuk frissen.

Ússzon a gasztronómiai élményben, mint hal a vízben

Ajánljuk hozzá:

Scroll to Top
Scroll to Top