Hozzávalók / 4 adag
- 500-700 g lazacfilé
- 50 g zöldfűszeres zúzott fokhagyma (egy tasak)
- egy zacskó búzacsíra,
- két darab kockázott paradicsom
- egy darab kockázott csemege uborka
- egy citrom gerezdekre vágva
Elkészítés:
Kenjük be ízlés szerint a hús mindkét oldalát a zöldfűszeres zúzott fokhagymával
Amennyiben van időnk, tegyük a hűtőbe pácolódni 1-2 maximum 12 órára.
Pihentetés után süssük meg sütőben vagy serpenyőben.
Keverjük össze ízlés szerinti arányban a kockázott uborkát, paradicsomot és a búzacsírát.
Helyezzük a salátaágyra a lazac sültet, és díszítsük a citrom gerezdekkel, majd tálaljuk frissen.
Ússzon a gasztronómiai élményben, mint hal a vízben