Bérgyártás

A megbízhatóság és a precíz munka igen fontos, ha termékünk tubusba vagy tasakba való töltését bérgyártásba szeretnénk adni.

Ma már a bérgyártás nem ismeretlen fogalom a magyar piacon sem, hiszen többen rendelkeznek új élelmiszeripari termékkel, vagy egyszerűen csak van egy nagyszerű ötletük, amit szeretnének mihamarabb piacra dobni, de nincs meg a megfelelő gépparkjuk, amivel ezt kivitelezni tudják.

Nálunk a DOMI Kft-nél több évtizedes tapasztalat után azt mondhatjuk, hogy nem mindegy, hogy az ember kivel lép stratégiai partnerségbe, főleg, ha egy új termék piacra dobásáról van szó. Legtöbbször az jelenti a problémát, hogy nincs bizalom a bérgyártó felé. Több oldalról is kétség merül fel, ha már van meglévő termék, vagy ha még csak most készül, akkor is, hiszen nem látjuk a jövőt.

Teljesen érthető, amikor felmerül, vajon mi lesz, hogy lesz, minőséget kapunk, odafigyelnek majd a termékünkre, nem lesz összecsapva a munka, nem az lesz, hogy fizetünk, de nem a megbeszéltek alapján történnek a dolgok. Ezek és az ehhez hasonlók teljesen érthető gondolatok, de mivel mi már bizonyítottunk, így ezeket félre is tehetjük.

Ha Ön szeretne egy stabil, hosszú-, vagy rövid távú együttműködést, mi készek vagyunk az Ön igényeinek  megfelelően bérgyártást szolgáltatni.

Vállaljuk:

  • krémes jellegű élelmiszeripari termékek alumínium tubusba töltését
  • folyadék, vagy sűrűbb állagú termék tasakba töltését, négy oldalon “hegesztett”, nagy reklámfelületet biztosító párna tasakba

Az általunk biztosított bérgyártás költséghatékony, és jó minőségű. A sokéves tapasztalat és a kialakított automata töltőgépekkel modern jövőt tudunk biztosítani termékének, és folyamatosan ki tudjuk szolgálni.

Mottónk a bérgyártás területén:

“Legyen a munka a miénk, a siker pedig az Öné!”

Keressen fel bennünket, és kérjen egyedi ajánlatot!

Alakítsunk partnerségben együtt egy stabil, virágzó jövőt!

Domonkos Dávid

PR és marketing vezető

Scroll to Top
Scroll to Top