Hozzávalók:
- 4 db tojás
- egy evőkanál tejföl
- egy tasak fűszerezett zúzott fokhagyma grillekhez, sültekhez
- 10 darab normál méretű fél szelet kenyér
- só ízlés szerint
- 2-3 dl napraforgó olaj
Elkészítés:
Egy tálba a tojásokat felütjük, egy teáskanálnyit teszünk ízlés szerint a fűszerezett zúzott fokhagymából.
Hozzá mérjük a tejfölt, és egy csipet sót teszünk bele, majd az egészet jól összekeverjük.
Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és a kenyérszeleteket a tojásban megbundázva, az olajba helyezzük, és aranysárgára sütjük mindkét oldalukon.
Papírtörlőre helyezve lecsepegtetjük a fölös olajtól.
A fűszerezett zúzott fokhagymával egy rendkívüli és izgalmas ízt tudunk varázsolni a bundás kenyerekhez.
Dobja fel a reggelizés élményét!