Bundás kenyér a la Domi

Hozzávalók:

  • 4 db tojás
  • egy evőkanál tejföl
  • egy tasak fűszerezett zúzott fokhagyma grillekhez, sültekhez
  • 10 darab normál méretű fél szelet kenyér
  • só ízlés szerint
  • 2-3 dl napraforgó olaj

Elkészítés:

Egy tálba a tojásokat felütjük, egy teáskanálnyit teszünk ízlés szerint a fűszerezett zúzott fokhagymából.
Hozzá mérjük a tejfölt, és egy csipet sót teszünk bele, majd az egészet jól összekeverjük.
Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és a kenyérszeleteket a tojásban megbundázva, az olajba helyezzük, és aranysárgára sütjük mindkét oldalukon.
Papírtörlőre helyezve lecsepegtetjük a fölös olajtól.
A fűszerezett zúzott fokhagymával egy rendkívüli és izgalmas ízt tudunk varázsolni a bundás kenyerekhez.

Dobja fel a reggelizés élményét!

Ajánljuk hozzá:

Scroll to Top