Csirkemell fokhagymás-tejfölös panírban. Salamon Csilla receptje a nosalty.hu-ról

hozzávalók / 4 adag

  • 80 dkg csirkemell
  • 450 g tejföl
  • 2 tojás
  • 3 ek finomliszt
  • 4 gerezd fokhagyma
  • medvehagyma
  • petrezselyemzöld
  • őrölt fekete bors

Elkészítés:

  1. A csirkemelleket felszeleteljük, sózzuk-borsozzuk.
  2. A tejfölt összekeverjük a tojásokkal, 3 ek liszttel, fokhagymával, medvehagymával vagy a snidlinggel, és a petrezselyemmel, majd adunk hozzá sót.
  3. A besózott csirkemellet beleforgatjuk a lisztbe, majd a szószba és közepes lángon, olajban kisütjük.

Jó étvágyat kívánunk!

Ajánljuk hozzá:

Scroll to Top
Scroll to Top