Fokhagymás-tejfölös tócsni / lapcsánka

Hozzávalók

  • ½ kg burgonya
  • 8 evőkanál liszt
  • 1 tojás
  • DOMI zúzott fokhagyma 80g
  • tejföl
  • olaj

Elkészítés:

A krumplit megpucoljuk, és egy nagy tálba lereszeljük.
Hozzákeverünk egy tojást és annyi lisztet, hogy még könnyen keverhető maradjon.
Sózzuk, borsozzuk, illetve ízlés szerint ízesíthetjük metélő hagymával is.
A masszából lepényt formázunk a már felmelegített serpenyőben, és kisütjük.
Papírtörlővel leitatjuk a korongokról a felesleges olajat.
Keverjünk össze tejfölt egy kis DOMI zúzott fokhagymát, majd kenjük rá a lepényre!

Jó étvágyat kívánunk!

Ajánljuk hozzá:

Scroll to Top
Scroll to Top