Grillezett kukoricás saslik

Hozzávalók:

  • 2-3 evőkanál mustár
  • 3 gerezd fokhagyma(fokhagyma törővel összenyomva)
  • 50g fűszerezett zúzott fokhagyma grillekhez és sültekhez(egy tasak)
  • 1 dl olaj
  • csipetnyi bors, só
  • kukorica
  • szalonna
  • paprika
  • vöröshagyma
  • hús fajtája tetszés szerint választható

Elkészítés:

Befűszerezés után a húst egy éjszakán keresztül hagyjuk pácolódni.
Majd a kukoricát, hagymát, szalonnát feldaraboljuk és a nyársakra húzzuk.
Sütés közben még kis sörrel meglocsolhatjuk, a hús puhasága és zamatossága érdekében.

Bevállalós, és szeret új dolgokat kipróbálni?
Készítsen remek alapanyagokból, remek fűszerezéssel mennyei saslikot.

Ajánljuk hozzá:

Scroll to Top
Scroll to Top