Hozzávalók:
- 500-700 g csirkemell filé
- 50 g fűszerezett zúzott fokhagyma szárnyas sültekhez (egy tasak)
- három darab paradicsom kockázva
- egy tasak madárbegy saláta
Elkészítés:
Kenjük be ízlés szerint a hús mindkét oldalát a fűszerezett zúzott fokhagymával.
Amennyiben van időnk, tegyük a hűtőbe pácolódni 1-2 maximum 12 órára.
Pihentetés után süssük meg sütőben, serpenyőben vagy alacsony hőfokon grillen.
Keverje össze tetszés szerinti arányban a kockázott paradicsomot a salátával.
Öntse nyakon egy kevés tökmagolajjal, vagy kedvenc salátaöntetével.
Helyezze a salátaágyra a sült csirkemelleket, és tálalja frissen.
A zúzott fokhagymát egyszerűen és gyorsan használhatja kedvenc szárnyas húsból készült sültjeihez.
Dobja fel az otthon töltött hétköznapokat egy gyorsan elkészíthető ízletes étellel!