Serpenyős csirkemell fűszerezett zúzott fokhagymás páccal

Hozzávalók:

  • 500-700 g csirkemell filé
  • 50 g   fűszerezett zúzott fokhagyma szárnyas sültekhez (egy tasak)
  • három darab paradicsom kockázva
  • egy tasak madárbegy saláta

Elkészítés:

Kenjük be ízlés szerint a hús mindkét oldalát a fűszerezett zúzott fokhagymával.
Amennyiben van időnk, tegyük a hűtőbe pácolódni 1-2 maximum 12 órára.
Pihentetés után süssük meg sütőben, serpenyőben vagy alacsony hőfokon  grillen.
Keverje össze tetszés szerinti arányban a kockázott paradicsomot a salátával.
Öntse nyakon egy kevés tökmagolajjal, vagy kedvenc salátaöntetével.
Helyezze a salátaágyra a sült csirkemelleket, és tálalja frissen.
A zúzott fokhagymát egyszerűen és gyorsan használhatja kedvenc szárnyas húsból készült sültjeihez.

Dobja fel az otthon töltött hétköznapokat egy gyorsan elkészíthető ízletes étellel!

Ajánljuk hozzá:

Scroll to Top
Scroll to Top