Sült camembert fekete fokhagymával és balzsamecetes szárított paradicsommal

Egy igazi gasztronómiai élmény, amely finom és könnyen elkészíthető. A sült camembert egy igazi ínyenc csemege, melynek elkészítése egyszerű és fekete fokhagymával kombinálva az ízek összjátéka lenyűgöző. Tökéletes vendégváró, előétel, sőt vacsorának is kiváló! Csak a végén nehogy függőséget okozzon! 🙂

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 180 fokosra.
  2. Vegyük ki a camembert sajtot a csomagolásából, rakjuk egy sütőpapírra, majd egy éles késsel vágjunk a tetejébe egy “csillag” ábrát.
  3. Vágjuk fel a fekete fokhagyma gerezdeket kisebb részekre, keverjük össze egy pici kakukkfűvel és tömjük bele a camembert belsejébe.
  4. Az aszalt paradicsomot is vágjuk kisebb részekre és egy kis olajjal és balzsamecettel összekeverve halmozzuk a sajt tetejére.
  5. Süssük az egészet 12-15 percig, amíg a sajt meg nem sül és folyóssá nem válik a közepe.
  6. Tálaljuk pirítóssal vagy kétszersülttel.

Jó étvágyat!

Ajánljuk hozzá:

Scroll to Top
Scroll to Top