Hozzávalók:
- 500-700 g hús (6-8 szelet)
- 50 g fűszerezett zúzott fokhagyma sültekhez és grillekhez (Egy tasak)
- egy zacskó búzacsíra, madárbegy saláta, egy-egy darab zöld, sárga és piros kaliforniai paprika
Elkészítés:
Kenjük be ízlés szerint a hús mindkét oldalát a fűszerezett zúzott fokhagymával.
Amennyiben van időnk, tegyük a hűtőbe pácolódni 1-2 maximum 12 órára.
Pihentetés után süssük meg sütőben, serpenyőben vagy alacsony hőfokon, grillen.
Vágjunk vékony csíkokat a paprikákból, és keverjük össze a salátával, búzacsírával, ízlés szerinti arányban.
A salátát ízesíthetjük tetszés szerint
Helyezzük a sült sertéstarját a salátaágyra, és tálaljuk frissen.
A fűszerezett zúzott fokhagymát kényelmesen használhatja kedvenc marha vagy sertés sültjeihez.
Ez egy igazán egyszerűen és gyorsan elkészíthető étel, ha szabadidejét nem a konyhában szeretné eltölteni.