Tarja, zöldfűszeres fokhagyma pácban

A következő receptet Soma küldte nekünk, aki a Domi Fokhagyma Kft. által szervezett terméktesztelésen vett részt még júniusban. Szuper gyors fokhagymás fogás, amit mindenképpen ki kell próbálnod!

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húsokat villával szurkáljuk meg és forgassuk bele a zöldfűszeres fokhagymába. Ezután pihentessük kb. 5 percet a pácban.
  2. Szeleteljük fel a burgonyát illetve a lila hagymát.
  3. A húsokat helyezzük egy tepsibe, öntsünk rá egy kis olíva olajat és vizet. Fedjük le alufóliával majd előmelegített sütőben, 160 fokon süssük 20 percig. 20 perc után fordítsuk meg a húsokat, adjuk hozzá a felvágott lilahagymát és burgonyát és süssük tovább az egészet együtt még 20 percig.
  4. Tálaljuk a húst a sült zöldségekkel, illetve ízlés szerint savanyúsággal.

Ajánljuk hozzá

Scroll to Top
Scroll to Top